Web Analytics Made Easy - Statcounter

همسر شهید مجید شهریاری، دانشمند هسته‌ای کشورمان با تاکید بر خنثی‌بودن توطئه دشمن گفت: دشمنان فکر می‌کنند با این کار می‌توانند در بین جامعه ایجاد ترس کنند ولی این موضوع موجب بازدارندگی نمی‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس سیاسی شیرازه، بهجت قاسمی همسر شهید مجید شهریاری طی گفتگوی اختصاصی با این رسانه در خصوص ترور شهید پروفسور فخری‌زاده با ابراز تاثر گفت: خبر را که شنیدم خیلی متاثر شدم و این شوک بسیار برایم سنگین بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان اینکه شهید فخری‌زاده را به دلیل همکاری با همسرم از قدیم می‌شناختیم و با خانواده ایشان نیز آشنا بودیم، افزود: به علت فضای امنیتی زندگی شهید فخری‌زاده روابط خانوادگی خیلی صمیمی نداشتیم، بنابراین خاطره خاصی نداریم ولی ایشان چهره شناخته‌ای برای ما بودند و سال‌ها شهید شهریاری در پروژه‌های تحت مدیریت ایشان همکاری داشتند.   بنابه اظهار همسر شهید شهریاری؛ بیش از ۳۰سال عوامل جاسوسی دشمن به دنبال ترور شهید فخری‌زاده بودند و طی سالیان زندگانی این شهید بزرگوار، کشورمان توانست از توانایی‌ها و پتانسیل ایشان برای پیشرفت استفاده کند اما متاسفانه با شهادت دکتر فخری زاده دیگر از حضورشان محروم شدیم.    قاسمی با تشریح تاثیرات ترور این دانشمندان هسته‌ای بر جامعه بیان داشت: هیچ‌کسی نمی‌تواند بگوید این ترورها بی‌تاثیر بوده و قطعا  علاوه بر اینکه در ترور به طور شاخص می‌خواهند بعضی از چهره‌ها را حذف فیزیکی کنند، به دنبال ایجاد رعب و وحشت نیز هستند.       وی با تاکید بر خنثی بودن توطئه دشمن گفت: دشمنان فکر می‌کنند با این کار می‌توانند در بین جامعه ایجاد ترس کنند و باعث شوند تا جوانان از ورود به رشته انرژی هسته‌ای اجتناب کنند، اتفاقا این موضوع موجب بازدارندگی نمی‌شوند و من اعتقاد دارم که این ترورها باعث ایجاد شور و انگیزه در میان مردم ما برای دنبال کردن راه این شهیدان خواهد شد.   عضو هیئت علمی دانشکده هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: این ترورها بیشتر یک سیاست است و دشمنان می‌خواهند عوامل موثر در پیشرفت کشورهایی که از دید آنان نباید پیشرفت داشته باشند را از بین ببرند.   قاسمی بیان کرد: باید به این موضوع توجه داشت که تنها راه ضربه زدن به پیشرفت کشور ترور فیزیکی نیست و تهاجم فرهنگی نوع دیگر از حملات دشمن است.    به گفته این استاد دانشگاه؛ وقتی تهاجم فرهنگی شکل می‌گیرد، خیلی از پتانسیل جوان و نیروهای فعال کشور را به خودش مشغول می‌کند؛ درواقع این تهاجم نوعی از "ترور شخصیت‌ها" است و باعث تغییر مسیر جوان‌ها می‌شود.   وی با بیان اینکه حذف فیزیکی کسانی که توانایی تربیت دانشمندان و متخصصان آینده را دارند نمونه‌ای از جنایات آنان است، تصریح کرد: ارسال ویروس در سیستم‌ها، سرقت اطلاعات و نظایر آن نمونه‌ای از اقدامات دشمنان برای رسیدن به اهدافشان است.    همسر شهید شهریاری در پاسخ به این پرسش که وظیفه دولت و حکومت جمهوری اسلامی ایران در جواب اقدامات جنایتکارانه دشمن چیست؟ گفت: وظیفه دولت و دستگاه‌های امنیتی در پیام رهبر معظم انقلاب به خوبی مشخص شد، دولت و وزارت اطلاعات باید عاملان این جنایت را شناسایی و دستگیر کند‌، قطعا یک مقدار از پیگیری این جنایت به قوه قضاییه برمی‌گردد‌ و این نهاد وظیفه سنگینی دارد، اقدامات قانونی باید صورت بگیرد.   قاسمی در پایان گفتگوی خود با شیرازه خاطرنشان کرد: به نظر من مهم‌ترین وظیفه سه قوه کشور این است که تلاش کنند تا پروژه‌های شهید فخری‌زاده بر زمین نماند و این‌ها را باید مدیریت کنند.    وی گفت: وظیفه‌ای که رهبر معظم انقلاب مشخص کردند بر دوش همه و حتی می‌توان گفت مردم است، همه باید در حد و جایگاه خودمان راه شهیدان را ادامه دهیم.     انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهید فخری زاده همسر شهید هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۵۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛ شاید برای برخی از افراد عجیب باشد، اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آن‌ها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می‌کند را مایوس و ناامید کند.

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ گفت: کسانی بودند که ناشی از تلاش دشمن در رسانه‌ها، به کف خیابان آمدند و جان خود را از دست دادند. این‌ها نتیجه تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی است. امروز در حالی که همه کشور‌ها از اقتدار ایران می‌گویند و دفاع ایران را مشروع می‌دانند؛ رسانه‌های دشمن کاری کرده بودند که در محیط مدرسه دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند.

تاریخی با بیان اینکه آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ گفت: اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود و یا به خیابان‌ها برویم؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛ تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم، اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می‌کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می‌گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صد‌ها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند؛ و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم.

دیگر خبرها

  • پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد
  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی
  • دستگیری عوامل نزاع در پارک «گوللر باغی»
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • ۷ نفر عوامل نزاع در پارک گوللر باغی ارومیه دستگیر شدند
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان
  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است
  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد